Geweldig boek! :)
Voor je aan dit boek begint is het aan te raden om de trigger warnings te lezen, want het kan er wel heftig aan toe gaan. :) De prachtige cover nodigde mij ook uit om het boek te gaan lezen.
Ook van dit deel van Emily Mcintire heb ik enorm genoten. :) Ik hou van haar schrijfstijl en ze weet de personages altijd mooi te beschrijven. :) Dit deel vond ik iets beter dan Hooked. Het boek Hooked heb ik na een paar hoofdstukken even aan de kant moeten leggen, maar dat had ik niet bij dit boek. Het leest erg vlot, ondanks de heftigheid in sommige hoofdstukken. :)
Emily weet de spanning er wel goed in te houden en ik zat vaak op het puntje van mijn stoel. :) Dat kwam dan vooral doordat ze het mysterie rond de duistere prins goed weet te behouden. :) Ook zat er een goed tempo in het verhaal, wat mij vooral deed uitnodigen om verder te lezen. :)
Ik wil graag meer boeken lezen van haar. :)
Ik wil graag meer boeken lezen van haar. :)