Had hier meer van verwacht

Stephanie Hendrix 28 januari 2026
Dit is zo'n typisch verhaal van een stadsmeisje dat een plattelandsjongen ontmoet, met alle nodige drama's eromheen. :) De omgeving werd beeldend omschreven en ik kon mij de cowboy op zijn paard zo al voorstellen. :)
In het begin ergerde ik mij enorm aan hoofdpersonage Samantha. Het was een echte bitch en ik had zoiets van 'ai ai ai... hoop dat ze gaat veranderen want ik kan het boek anders niet uitlezen'. Gelukkig veranderde ze doorheen het verhaal en het gaf mij een 'oef' gevoel. :) Ze werd zelfs een heel lief en aangenaam persoon. :)
Het boek bevat ook de nodige humor en ik heb regelmatig goed gelachen om de dialogen en ook om de gebeurtenissen. :) Ze strandt midden op de onverharde weg en wil een koe opzij duwen, maar de koe kijkt haar aan en laat een goed kakske vallen voor haar voeten. :) Tja... hilarisch! :) Ook Hildi de geit kreeg de nodige aandacht in het boek en dat waren ook echt super grappige momenten. :)
Wat ik minder aan het verhaal vond was dat de romance nogal gehaast aanvoelde en daar was ik niet zo goed in mee. Eerst druipt de haat er af en 2 blz later vreten ze elkaar op in het meer?! Euh? Dat lijkt mij niet logisch... . Of dat kan aan mij liggen natuurlijk. :)
Maar dankzij de humor, dank ik wel dat ik nog boeken van haar ga lezen. :)

Meer recensies van Stephanie Hendrix