Spannend verhaal
Dit is het tweede boek van Freida McFadden dat ik gelezen heb. Mijn eerste kennismaking met Freida McFadden was met het boek 'De vrouw op zolder' en van dat verhaal was ik echt van mijn sokkel geblazen. Ze zette mij toen een paar keer op het verkeerde spoor en dat had ik met dit boek iets minder. Ik ben nochtans geen fan van het thriller genre, maar door mijn collega wou ik dit boek toch graag lezen en daar heb ik geen spijt van. :) Ik heb dit boek zowel beluisterd als gelezen. Wanneer ik niet meer kon verder luisteren, ben ik verder gaan lezen want ik wou weten hoe het verhaal eindigde. :) Freida wist mij ook deze keer enorm mee in het verhaal te trekken waardoor ik het boek moest uit hebben. :) De psychologische spelletjes die er gespeeld worden zijn toch om 'U' tegen te zeggen. :) Ik heb veel gefronst, gewalgd en vooral meegeleefd met de personages. Het einde was wel een ommezwaai dat ik niet had zien aankomen. :) 'De hulp' is mij er toch eentje waar ik van geschrokken ben op het einde. :)
Ik heb dit boek 3 sterren gegeven omdat ik het wou blijven doorlezen tot het uit was, maar het nam mij niet zo mee als het eerste boek dat ik van haar gelezen heb. Ik zag veel gelijkenissen tussen beide verhalen en had al snel de link kunnen leggen dat de man des huizes er weer voor iets tussen zat ipv de vrouw des huizes zoals de schrijfster wil laten blijken. Op dat vlak ben ik een klein beetje teleurgesteld omdat het voor mij de spanning wat uit het verhaal haalde. Maar toch vond ik het een boeiend verhaal en vooral op het einde zat ik even met mijn mond open. :)
Ik kan het boek dan ook aanraden aan degenen die houden van psychologische thrillers. :)