Spicy sport romance :)

Stephanie Hendrix 10 januari 2026
Wat een heerlijke steamy feelgood van Elle Kennedy! :) Ik heb enorm genoten van dit verhaal! :) Had de Engelse LYX editie gekocht op mijn werk en door zo'n mooie cover nodigde het mij meteen uit om het boek te gaan lezen. :) Dit verhaal heeft veel weg van Icebreaker van Hannah Grace en ik vond het een leuk en aangenaam verhaal. :)
Heb de eerdere reeks van Elle Kennedy niet gelezen (Briar U), maar ik heb niet de indruk dat ik iets gemist heb. Elle heeft hier een fijn en vlot verhaal geschreven met super leuke en grappige dialogen tussen de hoofdpersonages, waardoor ik dikwijls hardop moest lachen. :) Natuurlijk met de nodige dosis romantiek/spice dat in het verhaal verwerkt zit. :)
Wat dit verhaal ook sterk maakte was dat het diepgang bezat, waardoor ik regelmatig ontroerd aan het lezen was. Het werd geschreven vanuit beide perspectieven en dat maakte dat ik mij heel goed kon inleven in de personages. :) Ik ga deze serie binnenkort zeker verder lezen. :)
Een echte aanrader voor wie houdt van spicy sport romance. :)

Meer recensies van Stephanie Hendrix