Heerlijk zwijmelverhaal :)
Wat een heerlijke friends to lovers romcom! :) Ik heb hier enorm van genoten en met heel veel plezier beluisterd. :) Het was ook een heel passende voorleesstem. :)
Dit is zo'n schattig verhaal!! :) Alexandra heeft hier in dit tweede deel weer een geweldig zwijmelverhaal geschreven. :) Ik was al een grote fan van het eerste deel, maar ik moet bekennen dat ik dit deel net ietsje leuker vond. :)
De schrijfstijl was enorm vlot en nodigde mij uit om verder te luisteren tijdens het huishouden doen. :) Zelfs tijdens het eten kon ik het niet afzetten, oeps. :p Het is een duidelijk YA verhaal, want de schrijfstijl sluit mooi aan bij die leeftijd. Voor deze leeftijd gaat de verhaallijn heel herkenbaar zijn aangezien het zich afspeelt in het middelbaar. :)
In dit verhaal staat de vriendschap tussen de beide hoofdpersonages centraal en je weet natuurlijk hoe dit verhaal gaat aflopen, maar dat stoorde mij geen moment. :) Het is gewoon zwijmelen van begin tot eind, heerlijk! :) De hoofdstukken worden vanuit beide hoofdpersonages geschreven, wat een heel duidelijk beeld geeft over hun gedachtengang en gevoelens. Ben ook heel blij dat de auteur ervoor koos om de hoofdpersonages een mooie en emotionele groei te laten doormaken, wat het verhaal geloofwaardig maakt. :)
Ik kan het boek dan ook aan iedereen aanraden die houdt van een goed zwijmel verhaal zonder spice. :)