Wat een heerlijke romcom!!! :)

Stephanie Hendrix 13 december 2025
Op 3 avonden was het boek uit. :) Het is het eerste boek dat ik las van Kelley Armstrong en ik wil zeker nog meer boeken van haar gaan lezen. :) Finding Mr. Write is dan ook een origineel verhaal waarbij niet alleen romantiek centraal staat, maar het laat je ook zien dat er soms nog steeds een verschil bestaat tussen mannen en vrouwen op werkgebied.
Ze heeft een erg luchtige en vlotte schrijfstijl, waardoor ze een heerlijke feelgood heeft geschreven. Ondanks dat het verhaal wat traag op gang kwam, vond ik het wel heel bijzonder. Ik kwam meer te weten over de uitgeverij wereld (fictie of niet) en de issues die daar soms aan te pas kunnen komen. :) Ook heb ik enorm genoten van de grappige momenten en heb regelmatig ook hardop moeten lachen. :)
Daphne is echt een personage dat in mijn hart zit. Ze groeit enorm in het boek en dat is erg fijn om te lezen. :) Ook de band die zich ontwikkeld tussen de 2 hoofdpersonages vond ik geweldig. :) Het was precies alsof ik zelf op de eerste rij zat tijdens hun vele signeersessies en ik kon meesmullen van de interacties. :) De chemie tussen de 2 hoofdpersonages bouwt zich dan ook langzaam op, wat voor mij heel geloofwaardig en realistisch over kwam.
Wat ik zeker ook een pluspunt vind is dat het verhaal vanuit beide perspectieven geschreven is. :) Dat heb ik altijd het liefste omdat ik mij dan beter kan inleven in de personages en hen beter kan leren kennen. :) De hoofdstukken waren wel wat aan de lange kant, maar in dit boek stoorde mij dat iets minder. :)
Kortom, een echt aanrader voor wie houdt van een ontspannend boek. :)

Meer recensies van Stephanie Hendrix