Super mooi verhaal met diepgang
Dit is het eerste boek dat ik las van Sarah Adams en ik ben meteen verkocht! :) Ze heeft hier een prachtige romcom geschreven dat mijn hart deed smelten! :)
Het verhaal werd enorm boeiend geschreven en er zat ook diepgang in. Zo kwam ik door het lezen van dit boek meer te weten over begeleidingshonden voor mensen met epilepsie. Ik wist niet dat daar ook honden voor ingezet werden en dat vond ik enorm boeiend om te lezen. :)
Sarah Adams heeft een hele vlotte schrijfstijl en ondanks de diepgang in het verhaal waar ik van onder de indruk was, weet ze de romance erg luchtig en realistisch te schrijven. Ik had vaak 'oooooh' momentjes tijdens het lezen en dit smaakt naar meer boeken van haar. :)