Interessante roman

Stephannie32 27 mei 2025

Wisselgeld is een interessante roman over iemand die op een bepaald moment in zijn leven komt waar hij belangrijke keuzes moet maken. Wij worden meegenomen in maatschappelijke dilemma’s en de redenen voor bepaalde keuzes die men maakt en wat dit voor effect op de hoofdpersoon en zijn omgeving heeft. De worstelingen en uitdagingen waar de hoofdpersonage voor komt te staan zorgen ervoor dat het verhaal boeiend blijft.

De personages zijn mooi uitgewerkt, de emoties worden beschreven tot in detail en zodanig dat je begrip krijgt voor keuzes die gemaakt worden en waardoor je je goed kan verplaatsen in de personage.

De manier waarop Kwakman schrijft dragen bij aan de manier hoe het boek ervaren wordt. Zo geeft de auteur levendige beschrijvingen en daarmee zorgt hij dat het verhaal diepgang krijgt. En dat is natuurlijk ook bevordelijk om te blijven lezen.

Wisselgeld is een meeslepende roman met diepgang. Het zit goed in elkaar en er zit een klein humoristisch tintje aan.

Voor mij was dit boek iets te serieus en iets te zwaar om te lezen maar al met al was het zeker de moeite waard

Meer recensies van Stephannie32