Weer n topper

Stephannie32 21 juli 2025
Het zwarte schaap deel 2- Nicole van Roekel

Na het lezen en recenseren van deel 1, was het vervolg aan de beurt!

Deel 2 herhaalt hem laatste stukje van deel 1 nogmaals zodat je weer terug in het verhaal komt. In dit deel gaan we verder met het onderzoek van de ondergrondse op zoek naar Nikkie en de andere vermiste meisjes.

Wanneer de dader dood lijkt te zijn en de meisjes gevonden worden, denken we dat het verhaal stopt. Maar Nikkie komt erachter dat ze nog altijd niet veilig zijn als ze meerdere bezoeken krijgt van de dode dader, maar Is het de dader wel? Of is er misschien sprake van een handlanger?
Het onderzoek blijft voortduren en weer niet zonder tegenslag. Zou het Nikkie en haar team lukken om de onderzoeken goed af te ronden en de dader(s) voor eens en voor altijd uit te schakelen?

Je leest het in deel 2 van het zwarte schaap!

De personages maken ieder een ontwikkeling door en komen voor meerdere tegenslagen te staan. Ook in dit deel worden de personages en de omgevingen goed omschreven, ik heb vanaf het begin met Nikkie en haar team mee gelopen door de tunnels en de angst en onmacht gevoeld van de meisjes.
Ook in deel 2 blijft de spanning voortdurend aanwezig en ik heb echt met plezier beide boeken gelezen.

Nogmaals bedankt voor de recensie exemplaren van deze 2 spannende thrillers.
@uitgeverij keytree
@Nicole van Roekel