Veljko Radosavljevic - De uitverkorene van Ecbatana
Recensie:
De uitverkorene van Ecbatana is een meeslepende reis door een wereld vol mysterie en vergeten kennis. Oude profetieën en geschriften onthullen hun geheimen. Een jonge man staat voor een keuze. Die bepaalt niet alleen zijn eigen lot, maar ook die van de wereld om hem heen.
de gevangene van Ecbatana is een interessant boek voor wie van verbanden leggen houdt en van diepere lagen in een verhaal. Er komt een stukje geschiedenis in voor. De hoofdthema’s in het boek gaan over actuele dingen zoals de echte waarheden van dingen, en hoe je invulling geeft aan je leven en wat voor effect dat op je omgeving/maatschappij heeft.
Het is een spannend en mysterieus verhaal die je tot denken aanzet.
Persoonlijk vond ik dit boek iets minder bij mij passen omdat ik liever niet over te serieuze onderwerpen lees waar ik bij moet nadenken. Toch vond ik dit een inspirerend boek dat mij inderdaad wel even heeft laten stilstaan bij hoe ik in het leven sta en ik denk dat dat ook echt de bedoeling is van het hele verhaal.
Bedankt aan
Voor het recensie exemplaar
Dit boek zal voorlopig nog wel even in mijn geheugen gegrift staan!
Recensie:
Het is een spannend en mysterieus verhaal die je tot denken aanzet.
Bedankt aan
Voor het recensie exemplaar
Dit boek zal voorlopig nog wel even in mijn geheugen gegrift staan!