Aanrader

Stephannie32 21 oktober 2025
Recensie

Petra spark- Achter haar schaduw

Voor mij was dit de eerste keer dat ik iets las van deze auteur. Ik kan alvast zeggen dat ik graag haar andere boeken ook zou lezen!

Een spannend verhaal met thema’s als verlies en familie banden. En onverwachte gebeurtenissen.

De hoofdpersonages zijn krachtig neergezet, maar ook gevoelig. En gedurende het verhaal leer je ze steeds beter kennen en begrijpen. Petra weet met haar schrijfstijl gevoelens goed over te brengen en zet je voortdurend aan het denken. De hoofdstukken zijn uit verschillende perspectieven geschreven waardoor je goed kan meeleven met al de personages en de keuzes die zij maken.

Ook het plot was een interessante wending! Steeds opnieuw word je op een ander spoor gezet maar uiteindelijk vallen alle puzzelstukjes in elkaar!

Voor iedereen die houdt van spanning en onverwachte plots, zou ik dit boek aanraden!

Dankjewel aan Petra Spark en Letterdelta voor het recensie exemplaar!

Meer recensies van Stephannie32

Madison is de perfecte vrouw, met het perfecte gezin en het perfecte leven waar iedereen van droomt. Alleen is het één grote leugen... Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.