Spannend en interessant
Recensie
Anita Kok- Veniinig spoor
Uitgeverij Godijn Publishing#
Achterflap:
Hannah verhuist samen met haar man Matthijs en hun tweeling Mees en Merlin naar een tuindersgebied. Een biologische kwekerij opzetten is hun grootste wens. Een nieuwe start op een mooie plek. De tuinders zijn echter heer en meester in dit gebied en zitten hier niet op te wachten. Hannah houdt zichzelf voor dat de gemeenschap tijd nodig heeft om hun gezin te accepteren, maar ze heeft het gruwelijk mis. Haar leven neemt een verschrikkelijke wending wanneer er iemand wordt vermoord. Hannah is verdachte in de moordzaak. Ze beweert onschuldig te zijn en doet er alles aan om achter de waarheid te komen. Als er gevaar dreigt voor haar naasten ziet ze geen uitweg meer
Recensie:
Vanaf de eerste pagina weet Anita al hoe ze je meekrijgt in de sfeer van het verhaal. Je neemt als lezer gelijk het gevoel over van de sfeer om de personage heen en ook het gevoel dat ze aan het hoofdpersonage gegeven heeft.
Het vervelende gevoel van nagestaard te worden of de gedachte dat je weet dat mensen over je praten. Iedereen heeft het vast wel eens gehad.
Ook haar kinderen lijken niet zo goed te kunnen aarden in hun nieuwe omgeving en op school. Maar waar zou dit aan liggen?
Het verhaal is interessant en spannend, dit blijft het hele boek ook zo. Wanneer er allemaal
Mysterieuze dingen gebeuren begint het verhaal door te lopen als een treintje en lees je het in een stuk door.
De personages zijn minder uitgebreid beschreven, de hoofdpersonages echter wel wat meer uitgebreid.
De omgeving wordt wel uitgebreid beschreven, wat een extra laagje geeft aan het hele verhaal en een duidelijk beeld schept van de omgeving, zodanig dat je bijna zelf loopt tussen de stukken land, schuren en kassen.
De auteur wil door het schrijven van dit boek, mensen aanzetten tot denken over de met name bloemen kwekerijen en hun gebruik van al dan niet verboden bestrijdingsmiddelen. Dit wordt versterkt door een informatief stukje over dit onderwerp achter in het boek. De volgende keer dat ik een bosje bloemen ga halen zal ik daar zeker even op gewezen worden.
Het is een spannend, interessant verhaal. Anita heeft een fijne schrijfstijl. Het verhaal leest vlot. Voor mensen die in een tuinder gebied wonen zullen sommige stukken waarschijnlijk wel herkenbaar zijn. Maar ook
Voor mensen die er buiten staan is dit een fijn boek om te lezen!
Met dank aan Anita Kok en Godijn publishing voor dit recensie exemplaar
Anita Kok- Veniinig spoor
Uitgeverij Godijn Publishing#
Achterflap:
Recensie:
Voor mensen die er buiten staan is dit een fijn boek om te lezen!
Met dank aan Anita Kok en Godijn publishing voor dit recensie exemplaar