Thriller
Recensie:
Peter James- Doodgewoon
Voor uitgeverij de Fontein mocht ik het 17e deel van de Roy Grace serie lezen, in ruil voor een recensie waarvoor dank!
Achterflap:
Niall en Eden Paternoster hebben zo hun vaste gewoontes. Dus ook deze zondag maken ze een mooie, lange autorit, en op weg naar huis stoppen ze bij de lokale supermarkt waar Niall wacht in de auto terwijl Eden boodschappen doet.
Maar deze zondag blijkt anders te verlopen dan alle andere hiervoor. Eden komt niet meer uit de supermarkt. En ze wacht ook niet thuis op Niall. Niemand van hun vrienden of familie heeft iets van haar vernomen. Ze is vermist, zonder enig spoor.
Niall wordt gearresteerd als verdachte bij haar verdwijning, of haar mogelijke dood. Maar inspecteur Roy Grace realiseert zich al snel dat niets is wat het lijkt in deze zaak…
Wat een fijne thriller was dit weer, al vaker heb ik boeken van Peter James gelezen en elke keer blijven ze net zo leuk en spannend.
De personages zijn tot in detail beschreven net zoals de omgeving waar het zich afspeelt.
De schrijfwijze is fijn omdat er geen moeilijke woorden in zitten en ook de hoofdstukken zijn niet te lang. Dit zorgt ervoor dat je vlot nog een hoofdstuk extra leest. De spanning bouwt gestaag op met de zaak wordt je meerdere keren op een verkeerd pad gezet. Dit zorgt ervoor dat je geboeid blijft en benieuwd bent naar wie of wat het dan wel is geweest!
Dit boek is deel van een langere serie, ondanks dat kun je de boeken wel op zichzelf lezen. Het enige nadeel kan voor sommige lezers wel zijn dat je stukjes mist uit de personage en de groei van Roy Grace
Ik vond het een leuk boek om te lezen en ik ben super dankbaar voor het recensie exemplaar. Ik
Heb hem
Op ebook gelezen, maar uiteraard kun je hem ook in paperback aanschaffen!
Uitgeverij De Fontein
Peter James- Doodgewoon
Achterflap:
Heb hem
Op ebook gelezen, maar uiteraard kun je hem ook in paperback aanschaffen!
Uitgeverij De Fontein