Leuk!

Stephannie32 13 september 2025
Binnenkort mag ik meedoen aan de blogtour van de Liv MacKenzie reeks , boek deel 2: vuurgodin

Maar daarvoor moest ik natuurlijk eerst boek deel 1 gelezen hebben: De inlener
Deze reeks is geschreven door Astrid coumans en uitgegeven door Zilverbron

Hier volgt mijn recensie over deel 1:

De 26 jarige Liv MacKenzie is maar doodgewoon,denkt ze,maar als haar zoveelste sollicitatiegesprek uitmondt in een gevecht tussen magiƫrs waarbij haar eigen krachten met geweld worden ontwaakt,blijkt dat net anders te liggen.

Het verhaal volgt Liv MacKenzie die er achter komt dat zij verborgen krachten heeft. Deze gave heeft zij niet onder controle en ze wordt ook wel een Wildvuur genoemd. Liv wordt steeds zwakker en zieker en heeft snel hulp nodig als ze haar krachten en zichzelf wil overleven, ze moet gaan leren haar krachten te beheersen.

Tijdens het verhaal komen er vele personages naar voren die niet allemaal even uitgebreid worden beschreven. Ieder heeft een bepaalde kracht. Waardoor je er best goed bij moet blijven als je alle personages en hun krachten van elkaar wilt kunnen onderscheiden. Echter zijn de personages die er het meest toe doen zoals onder andere Liv, Erik, Gabrielle die bij het groepje horen op zoek naar de redding voor hun Wildvuur, meer uitgebreid beschreven. Je leert de karakters van deze personages Dan ook wat beter kennen.

Je wordt wel ineens in het verhaal gestort, dus ik had even nodig om te landen, maar daarna ging ik er als een speer doorheen. Er gebeurd ook heel veel, zo worden ze achtervolg en krijgen ze te maken met meerdere groepen die zowel vijandelijk als positief kunnen zijn.

De schrijfstijl is prettig en goed te volgen, de hoofdstukken zijn niet te lang, hierdoor lees je ongemerkt net wat meer door. Het is een spannend avontuurlijk verhaal. En echt heel leuk om te lezen. Ik kijk uit naar het volgende deel.

Houdt mijn socials in de gaten voor mijn blogtour recensie van deel 2 in deze reeks: De Vuurgodin

Meer recensies van Stephannie32