Ideaal om inspiratie op te doen voor een leeshol in de natuur.

sven (JustBooks) 24 oktober 2025
Cabin Fever is een Engels fotoboek dat gaat over gezellige houten huisjes die zich overal ter wereld kunnen bevinden. Voor mezelf vond ik de mooiste en gezelligste toch meer naar het noorden. Zweden, Noorwegen, Lapland en Ijsland.

Cabin Fever gaat niet enkel over de houten huisjes maar ook over het achterlaten van het drukke stadsleven en terug te keren naar de rust van de natuur. Over het achterlaten van stress om tot rust te komen en het opgeven van bepaalde luxe elementen.

Zeer mooie foto’s op groot formaat. Foto’s die het gevoel perfect weergeven die je ervaart als je in die blokhut verblijft. De soms speciale vormen die echte kunstwerken maken van een houten huis.

De tekst is opgesteld in het Engels en doet zijn werk uitstekend. Info over waar de hut zich bevindt , info over de architect en het waarom van die hutten. Die ene hut zou ik nu wel niet graag bezoeken in de winter aangezien ze niet geïsoleerd is om zo dicht mogelijk bij de natuurelementen te zitten. Dat kan niet goed zijn voor mijn boek.

Meer recensies van sven (JustBooks)