Heerlijke festive romance
En wat een geweldig boek was dit! Ik heb er echt zo van genoten! Het liefst had ik het boek in 1x uitgelezen, maar daar had ik niet de tijd voor haha
Het boek is een festive romance, met forced proximity. Geschreven in Dual POV, volgen we Harriet York (The Believer) en Nolan (The Sailor). Op een dag in december verschijnt Nolan bij Harriet. Nolan is namelijk de geest van de voorbije kerstfeesten. Elk jaar wordt hij er op uitgestuurd om een persoon mee te nemen naar moment in zijn of haar verleden, en dan te zorgen dat ze inzien dat ze hun leven moeten beteren.
Dit keer wordt hij toegewezen aan Harriet en maakt ook tripjes naar haar verleden. Alleen komen ze er niet echt achter waarom Nolan aan Harriet is toegewezen. Ze komen er maar niet achter wat voor afschuwelijk iets ze in het verleden heeft gedaan en waarom ze dus haar leven moet beteren. Ze spenderen veel tijd samen, en er gebeuren ook vreemde dingen die Nolan niet kan verklaren. En natuurlijk springt er een vonk over.
Maar onder tussen tikt de tijd richting kerst door! Zullen ze er achter komen wat er nou aan de hand is? En wat gaat er gebeuren met Nolan als het kerst is? Zal Harriet hem nog terug zien? Lees het nu in dit heerlijke feelgood kerstboek, waarbij de karakters echt aanvoelen met echte gevoelens! Ik leefde echt met ze mee, zeker omdat ze beide het lastig hebben gehad in hun verleden.