Weer een topper van Nederlandse bodem
Toen Rachel vroeg of ik haar nieuwste boek alvast wilde lezen, kon ik natuurlijk geen nee zeggen! Dit keer had ze voor het eerst een romantasy geschreven, 1 van mijn favoriete genres.
En vanaf het begin af aan zat ik helemaal in het verhaal, in een paar dagen heb ik het uitgelezen, ik kon het verhaal niet wegleggen en moest weten hoe het eindigde.
In het Troonduel volgen we prinses Salandra, die volgens de eeuwenoude traditie van het koninkrijk Varethys, een keuze zal moeten maken, tussen 2 prinsen. De winnaar van het Troonduel zal met haar huwen, en de ander zal het niet overleven.
Salandra nodigt Prins Rodin uit, hij ziet eruit als een viking strijder met lang blond haar, maar met golden retriever persoonlijkheid. En Prins Vladimir, of Vladje zoals ik hem liefkozend noem, tall, dark, handsome en brooding, wat wil je nog meer (je kan wel raden wie mijn favoriet was).
Salandra staat voor een moeilijke keuze, want wie van deze heerlijke prinsen gaat zij nou kiezen om de rest van haar leven mee door te brengen? Zelf heeft ze nog weinig ervaring in de liefde en vind de aanloop naar het Troonduel, maar te druk, en te veel sociale verplichtingen en trekt zich vaak terug in haar eigen kamer. Haar jongere zus Lucetta heeft hier veel commentaar op en vind dat Salandra haar verplichtingen te kort doet.
Maar wie gaat ze nou kiezen? En wie gaat het niet overleven? Lees het vanaf het einde van deze maand in deze romantasy van Nederlandse bodem.