Fake dating je beste vriend
4,5 sterren! Maarja hebban kan geen halve sterren dus 5 sterren gekozen.
Voordat ik aan een boek begin herlees ik nooit meer de achterkant, dus dan is het altijd een verrassing waar het boek overgaat.
En met dit boek was ik aangenaam verrast dat het mijn favoriete trope fake dating bevatte, dus ja ik wist eigenlijk meteen dat dit een heerlijk verhaal ging worden!
In dit boek volgen we Jip en Isobelle. Zij zijn al een aantal beste vrienden maar hun levens kunnen niet verder uit elkaar liggen.
Jip is een bekende DJ en reist de hele wereld voor gigs. Isobelle leeft het liefst een leventje buiten de schijnwerpers, want haar vader is een bekend politicus en haar broer zit in de gevangenis voor moord.
Jip neemt Isobelle als het kan soms mee op reis zo gaan ze samen naar Japan. Samen worden ze gefotografeerd en wordt er gesuggereerd dat Isobelle zijn nieuwe vriendin is. Jip is nogal een rokkenjager en dat doet zijn image niet ten goede. De manager van Jip verzint dan een plan. Hij stelt voor dat ze gaan nepdaten. Isobelle wilt alles doen om haar beste vriend te helpen en gaat er mee akkoord.
De beste vriendin van Isobelle vind het maar niets, zij heeft Jip nooit gemogen. Ook de vader van Isobelle snapt niets van deze relatie en is het er totaal niet mee eens.
Kunnen ze het geheim voor iedereen bewaren? Gelooft iedereen dat ze 'echt' samen zijn? En omdat ze zoveel tijd samen spenderen zullen er geen echte gevoelens ontstaan?
Lees het nu in dit heerlijke fake dating verhaal, met zinderende slowburn, en personages die echt aanvoelen!