Heerlijk verhaal met goede plottwist!

Het leven van de top strafrechtadvocaat Sarah Morgan wordt volledig op zijn kop gezet als er in het bed in het vakantiehuis van haar en haar man een lijk wordt gevonden. Kelly Summers is niet zomaar een vrouw, maar het is de vrouw waar haar man, Adam Morgan, al twee jaar lang een affaire mee heeft. Sarah gaat de strijd aan als Adam zijn advocaat wanneer hij wordt beschuldigd van de moord op Kelly. Hij is schuldig aan vreemdgaan, maar is hij ook schuldig aan moord?

Dit boek vond ik echt genieten!! Ik lees veel thrillers en ik vond dit echt een ander soort verhaal dan dat ik gewend ben. Ik vond het leuk dat er veel verschillende personages waren met hun eigen verhalen en geheimen.  Je volgt in het verhaal twee kanten, namelijk die van Sarah en Adam. Dit maakte voor mij het verhaal echt dynamisch. Ook vond ik het einde echt om te smullen. Zeker een aanrader!

Meer recensies van The Reading Dogmom