Super goed verhaal!
Dit tweede deel vond ik weer echt geweldig. Het verhaal waar boek één eindigd gaat direct door in boek twee en daardoor wordt je direct weer in het verhaal gezogen. Naast dat ik de wereld waarin dit zich afspeeld heel leuk en goed/uitgebreid beschreven vindt, vond ik het ook leuk om Raihn en Oraya nog beter te leren kennen. Verder gebeurde er zoveel in dit boek dat ik continue nieuwsgierig bleef hoe dit verhaal zou eindigen.
Naast alle spannende en mysterieuze stukken kon ik ook echt genieten van de intiemere momenten en humor in het verhaal. De verschillende emoties die ik tijdens dit boek heb ervaren waren voor mij echt voelbaar, zeker bij de emotionele en intieme stukjes, elke (kleine) overwinning en de momenten van zelfopofferen, ze pakte me allemaal.
Nu ben ik aan het nagenieten van deze twee boeken en wacht ik vol spanning af wanneer de volgende boeken worden vertaald. Want die ga ik absoluut lezen. Ik mis mijn fantasieën over deze wereld tijdens het lezen nu al!