Geweldig!!
Vanaf bladzijde één was ik VERLIEFD op Oraya en alles wat zij meemaakte in dit verhaal voelde ik ook. Mijn hart stopte soms met kloppen, werd soms verscheurd in 100 stukken en werd daarna weer aan elkaar gelijmd. En dit gebeurde meer dan één keer. Ik ben altijd fan geweest van verhalen zoals de Hunger Games en daarom vind ik dit boek echt helemaal geweldig.
In dit verhaal volg je Oraya, een geadopteerde mensendochter van een vampierkoning. Ze probeert zich staande te houden in een wereld vol vampiers, waar mensen niets meer dan een prooi zijn. Dan besluit Oraya om mee te doen aan de Kejari, een dodelijke wedstrijd die door de Godin van de vampiers wordt georganiseerd. De prijs is één gift van godin Nyaxia. Een gift die je hele leven kan veranderen.
Ik wil niet teveel verklappen over dit boek. Ik vind namelijk dat je het zelf moet lezen. Dus ren naar de boekenwinkel, koop dit boek, ga op de bank zitten met kaarslicht en laat je betoveren door de wereld die Carissa Broadbent voor ons heeft gecreëerd.