Gezellige, grappige en romantische Kerstnovelle
Toen ik de oproep op Iris haar profiel zag om lezers te zoeken voor haar boek, twijfelde ik geen seconde. Dankjewel Iris voor dit prachtige recensie-exemplaar!
Dit pareltje verschijnt als special edition mét sprayed edges en goudfolie, voor slechts €15. Een absolute tip voor je kerstlijstjes!
Holly werkt als redactie-assistent bij een populair tv-programma. Wanneer ze eindelijk kans maakt op een promotie, moet ze het opnemen tegen Olivier – de zoon van een bekende tv-maker. Holly kan hem niet uitstaan: alles lijkt hem in de schoot geworpen. Olivier daarentegen doet bot en onbeleefd, omdat Holly hem geen eerlijke kans geeft om elkaar écht te leren kennen. Maar zoals in de beste romcoms liggen haat en liefde gevaarlijk dicht bij elkaar… Hoe langer de competitie duurt, hoe dichter ze naar elkaar toegroeien. Alleen: de strijd om die promotie blijft aanwezig op de achtergrond!
Ik heb dit boek met een grote glimlach gelezen. Het is volledig vanuit Holly’s perspectief geschreven, waardoor je haar gedachten en gevoelens heel mooi meekrijgt. De romcom vibes zijn heerlijk en ik heb vaak hardop gelachen. Olivier bleek een echte topman – zo misbegrepen, en ik vond hun dynamiek geweldig. De extra verhaallijn met het gepensioneerde koppel Olaf en Maggie maakte het verhaal nóg schattiger.
Zoek je een gezellige, grappige en romantische novelle vol kerstmagie? Dan is Alles draait om Kerst absoluut iets voor jou!