Recensie De Harteloze Jager
Heksen die ooit oppermachtig waren, zijn nu gereduceerd tot opgejaagd wild. Rune is een heks en moet haar ware identiteit verborgen houden terwijl ze een dubbelleven leidt: overdag speelt ze de naïeve, rijke socialite, maar ’s nachts verandert ze in de Bloedrode Nachtvlinder – een rebel die vecht om gevangen heksen te bevrijden. Heksenjager Gideon vermoedt dat Rune de Nachtvlinder is, maar Rune is vastbesloten hem op een dwaalspoor te brengen. Haar plan? Hem verleiden… Maar dat gevaarlijke spel wordt ingewikkeld zodra echte gevoelens beginnen op te duiken…
Dit boek was zóóó goed! Ik had mezelf voorgenomen dit jaar meer fantasy en romantasy te lezen, en ik ben zo blij dat ik dit boek heb opgepakt. Het is de perfecte mix van fantasy en romance, met een schrijfstijl die je dankzij de dual POV helemaal meeneemt in het hoofd van Rune en Gideon.
Ik was dol op de witchy vibes – magisch, maar niet te zwaar – waardoor dit een ideaal boek is als je voorzichtig kennis wilt maken met fantasy. De spanning, de sfeer, de romance… alles klopte gewoon. Ik kan niet wachten om in het vervolg te duiken en te ontdekken hoe het verhaal verdergaat. Absoluut één van mijn favoriete reads van het jaar!