Lekker luchtig

thebookaddictx 22 juli 2025
Ik vond dit een leuke luchtige romance. Er zit een diepere laag achter, maar dit namelijk niet de overhand. Ik vond de opbouwende relatie tussen Declan en Sarah leuk. Je krijgt goed hun emoties door en je krijgt stukjes te zien uit hun leven zonder dat het ineens alleemaal blootgelegd wordt. Ik vond Declan ook leuk. Hij had humor en ik vond dat hij eindelijk eens communiceert als een vrouw hem wegstuurt. Hij ging gelijk met haar het gesprek aan en gaf goed zijn grenzen aan.

Wel vond ik de laatste "break-up" in de laatste twintig bladzijdes een beetje overbodig. Ik snapte haar ook niet zo goed. Ook vond ik zijn wraak daarna erg grappig en gepast.

Ik vond die werkvloer drama ook leuk om over te lezen. Zo werd het verhaal even van hun problemen afgehaald en had je mooie afwisseling.

Ik vond het wel jammer dat je weinig las over Ierland. Ik had wel iets meer scenes daar gewild. Op een of andere manier geeft dat toch een andere sfeer

Meer recensies van thebookaddictx

Asfalt is een verhaal over twee reizen die naar één bestemming leiden. Overgeleverd aan de gratie van de onbekenden die hen een lift geven, maken vier jongeren een tocht die hun leven voorgoed zal veranderen.