Gruwelijk kat en muisspel
3,5Een bloedstollende politiethriller, over een kat en muis spel tussen twee oude bekenden. Het tweede boek had mij nieuwsgierig achter gelaten en dit boek heeft hetzelfde gedaan. Het einde is afgerond, maar toch ook weer niet helemaal.
Je volgt het kat en muisspel tussen twee oude bekenden en ik vroeg me steeds af of het Maarten zou lukken om Piet opnieuw te pakken. De plottwists die naar mijn hoofd geslingerd werden had ik niet verwacht. Het boek zit boordevol verassingen en spannende momenten. Het was steeds kantje woord.
Je volgt verschillende verhaallijnen, maar ze zijn allemaal nodig om het hele plaatje te kunnen bekijken.
Het boek is goed geschreven en je leest er vlot doorheen. De inhoud is allemaal nodig om het boek te begrijpen. Ik wil stiekem wel meer lezen over dit duo... ik vind het jammer dat het voorbij is!