Het klopt allemaal gewoon
Wat een thriller! Als je gek bent op serie moordenaars dan is dit zeker een aanrader. Het boek zorgt ervoor dat je continu op het puntje van je stoel zit. Je krijgt te maken met verschillende beroemde seriemoordenaars en dat vond ik erg interessant. Ik herkende ook een aantal.
Je volgt verschillende perspectieven die stuk voor stuk echt iets toevoegen aan het verhaal. De moordenaar is sluw en ik was de hele tijd aan het bedenken wie het was. Op het moment dat je denkt te weten wie het gedaan heeft wordt je weer op een ander spoor gezet. Zelfs bij de reveal blijkt het toch weer anders in elkaar te zitten. Ik zat er dus toch niet zo ver naast.
De schrijfstijl is goed en je vliegt door het boek heen. Alles wat verteld wordt komt later in het verhaal terug en is dus echt wel nodig. Dat vind ik altijd fijn aan een thriller. Ik wil geen losse verhaallijnen.
Ik snap echt niet dat ik dit boek niet eerder heb opgepakt. Dit smaakt naar meer!