Bevat meer informatie

thebookaddictx 18 oktober 2025
3,5Dit was ons boekenclub boek van deze maand. We hadden besloten met zijn alles deel 2 te lezen, omdat we deel 1 zo leuk vonden.

Dit deel gaat puur over de oorlog en op die manier krijg je meer informatie over de oorlog. Ik vond dat je hierdoor beter begreep waarom er oorlog was. Dit zorgde er wel voor dat ik mijn interesse soms verloor. De oorlog was wel interessant, maar ik miste de daadwerkelijke actie. Vooral in het begin was die er niet. Later kwam het wel.

Als in het vergelijk met deel 1 miste ik in dit boek de spanning, brieven en de romantiek. Alles voelde wat vlak. Soms voelde het als een informatie dump

Ik vond dit deel niet slecht en er zaten ook echt mooie stukken in, maar ik merkte dat hij me minder raakte dan deel 1. Maar alsnog wel echt een aanrader.

Meer recensies van thebookaddictx

Dé grote hit uit Frankrijk en de start van een serie met een duale tijdlijn. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.