Perfect voor oktober
Een spannend boek met 6 verhalen waar buitengewone wezens een hoofdrol spelen.
Ik dacht eerst dat de verhalen los van elkaar stonden. Tijdens het lezen kwam ik er achter dat dit niet zo is. Alle verhalen hebben met elkaar te maken en de personages komen in de andere verhalen terug. Aan het einde van het boek kom je erachter dat elk verhaal staat voor een zintuig en waarom hiervoor gekozen is. Dit vond ik heel slim bedacht. Op het einde krijg je ook nog een historische uitleg bij de verhalen. Dit vond ik erg behulpzaam.
De verhalen zelf zijn gruwelijk en luguber. Echt geschikt voor de oktober maand. Ik zou de tijd nemen voor dit boek, zodat je niet te snel door de verhalen heen gaat. Sommige verhalen kunnen dan namelijk wat vaag worden. Je moet je tijd ervoor nemen.
De verhalen zijn goed geschreven en over elk detail is goed nagedacht. Dit zorgt ervoor dat alles goed in elkaar zit.
Een leuk extraatje is dat de cover van dit boek hitte gevoelig is. Bij 25+ graden wordt de titel van het boek onthuld.