Een goed voorbeeld van een psychologische thriller
Een thriller die je echt tot het einde gevangen houdt.
Ik vond dit boek goed in elkaar zitten. Het verhaal had iets unieks en voelde erg dichtbij. De setting in het boek is goed beschreven. Je krijgt alles mee, van geuren tot aan gevoelens. Hierdoor wordt je echt in het boek gezogen.
Het plot vond ik echt goed. Dit is een goed voorbeeld van hoe een psychologische thriller met je brein moet spelen. Elke keer dacht ik dat ik de dader had en dan werd er iemand anders toch wel erg verdacht. Uiteindelijk had ik wel in de gaten wie het was, maar ik had niet in de gaten hoe en waarom. Alle gebeurtenissen kwamen op het einde mooi samen en het vormde hierdoor een goed geheel. Er zat ook precies genoeg spanning in.
De schrijfstijl van dit boek is erg fijn en je vliegt er echt doorheen. Ik heb dit boek deels in de auto geluisterd en dit beviel me goed. Hierdoor wist ik hoe ik de moeilijkere namen moet uitspreken. Deze moeilijk namen zijn trouwens geen struikelblok als je het boek wel gewoon alleen leest.