Advertentie

De eerste keer dat ik 'Daisy Jones and the Six' las, luisterde ik het als audiobook.
Ik had hoge verwachtingen en door het concept met de verschillende POV's was ik even geschrokken en viel het boek me tegen.
Ik besloot het echter nog een keer te proberen, omdat ik de eerste keer voor deze schrijfstijl niet openstond en ik dat soort schrijfstijl wel eens wou ontdekken. De tweede keer dat ik 'Daisy Jones and the Six' luisterde, werd ik helemaal weggeblazen. Dat komt niet alleen door hoe goed de narrators het audiobook neerzetten, maar ook omdat het verhaal echt goed in elkaar zit. Daarnaast heb ik ook gewoon erg genoten van het feit dat we iedereens leven konden volgen.
De derde keer dat ik 'Daisy Jones and the Six' las, las ik het als fysiek boek en wauw. Ik heb tranen met tuiten gehuild. Ik voelde me enorm verbonden met de personages en ik begon veel meer in te zien dat ik niet besefte tijdens het luisteren van het audiobook. Taylor Jenkins Reid heeft zo'n sterk verhaal neergezet. Ik heb ook erg veel van Daisy en de personages geleerd en die plot twist op het einde was zeker een topper.
Als 'Daisy Jones and the Six' je de eerste keer een beetje tegenvalt, geef het dan nog eens een kans. Misschien word je dan ook weggeblazen.

Reacties op: Niet meteen weggeblazen

29
Daisy jones & the six - Taylor Jenkins Reid
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker