Een rollercoaster van emoties
‘ haar pen/ toetsenbord is haar wapen, en ze flikt het weer om mij omver te blazen’
Nadat ik deel 1 van de broken billionairs uit had,, kon ik gewoon niet wachten om deel 2 te lezen. binnen paar uur was hij uit!
Dit boek gaat over April, door een gebeurtenis heeft ze haar leven in Seoul achter moeten laten, ook wie ze echt is. Ze probeert een nieuw bestaan op te bouwen in Los Angeles, ze probeert onder de radar te blijven en niet op te vallen , ze heeft meerdere baantjes om haar hoofd boven water te houden , dan krijgt ze werk in de exclusieve Gold Pacific Hotel, de eigenaar is niemand minder dan Ivan Carrington: beruchte playboy, broer van haar beste vriendin… én de enige man die haar bloed kan laten koken… maar speelt er stiekem meer..? Hij is knap, mega zelf verzekerd en bijna niet te negeren… of wel..? Of toch niet?
Zijn verantwoordelijkheid in het familiebedrijf en de pijn uit zijn verleden drukken zwaar op hem, waardoor hij steeds verder de afgrond in zakt. Tot April in zijn leven verschijnt en er een onmiskenbare aantrekkingskracht tussen hen ontstaat... Maar of dit wel zo verstandig is voor april?
Het boek is 1 grote rollercoaster, je voelt per hoofdstuk verschillende emoties die je omvoer doen blazen, boosheid, verdriet, liefde, onbegrip, wantrouwen en vertrouwen alles zit in dit boek..Daniëlle heeft in dit boek verschillende trauma’s verwerkt , die goed en netjes zijn omschreven en verwerkt in het boek, ik heb echt genoten van beide personages en heb ze in mijn hart gesloten, echt girl ik weet niet hoe je het doet maar ik verslind je boeken en deze serie en ik zou dit boek ook zeker aanraden
emotional scars
hidden past