omg zo goed!!

thereadingcatmom thereadingcatmom
7 mrt 2023

Vanmorgen begonnen en nu al uit? Jazeker! Man wat leest dit boek snel weg zeg! 4,5 ster van mij

De hulp is een psychologische triller en man man wat voor eentje!

Het is een boek die vanaf het eerste hoofdstuk je direct in z’n greep heeft en de aandacht trekt dit tot de laatste pagina die je omslaat en die je achter laat met een gevoel van ‘maar hoe dan’

Het is een geweldig boek wat verdeeld is in drie delen!

In het eerste deel krijg je echt de kant van millie te lezen haar verhaal, en hoe er bepaalde dingen zijn gebeurd! In het eerste deel trekt ze in bij Nina , Andrew en dochter CeCe.. maar al snel werd duidelijk dat niet alles is wat het is en moet millie dealen met Nina die het moment poeslief is tegen haar en op een andere moment haar uitkaffert.. wat is er toch aan de hand!

In dit deel kreeg ik eerst een bloedhekel aan Nina tot.. ik deel 2 begon te lezen! Ooh wat veranderde mijn kijk en mijn mening over Nina! Dit is zo mooi gedaan dat je nu leest wat we is gebeurd voor deel 1 voor alles en hoe het leven van Nina was! Nee ik ga geen spoilers verklappen maar man man mijn hoofd is helemaal mind fucking blowing! Ik heb echt genoten van dit boek!

Dit boek zat vol wendingen waardoor ik het boek maar niet weg kon leggen en de emoties van alle personen kon je gewoon voelen tijdens het lezen! Dit zorgde er voor dat ik echt bleef door lezen

Deel 3 heeft mij verrast en Freida weet een geweldig einde te schrijven wat mij erg heeft doen verbazen!

Kortom een geweldig boek!

Meer recensies van thereadingcatmom