huiveren met Karin Slaughter

Na die nacht Karin slaughter

Haar leven zou nooit meer hetzelfde zijn

De nieuwe thriller van Karin Slaughter is uit Will Trent is terug. Met Topthriller van de Queen of Crime met Sara Linton en Will Trent in de hoofdrol

Na die nacht gaat over Sara Linton en Will Trent. 15 jaar geleden is Sara overgehaald door haar moeder om de boeken eens neer te leggen en samen met haar medestudenten en collega’s van haar coschappen naar een feestje te gaan, tijdens dit feestje zou ook bekend worden gemaakt wie de meeste felbegeerde stage plaats toegewezen kreeg. Sara was al ingefluisterd dat zij dit zou krijgen. De avond verloopt helaas anders dan ze had verwacht en zou haar haar hele leven veranderen. Nog voordat het nieuws bekend wordt gemaakt werd ze gedrogeerd, opgesloten, mishandeld en gewelddadig verkracht. Na die nacht veranderde alles, alles waar ze van droomde leek nu mijlenver weg.

Nu 15 jaar later lijkt ze toch alles op orde te hebben. Ze heeft een baan als kinderarts en is verloofd met Will Trent, een man die haar neemt zoals ze is en waar ze ontzettend veel van houdt. Ze heeft haar verleden een plekje kunnen geven en is nu gericht op haar toekomst tot dat… Tijdens haar nachtdienst Dani Cooper wordt binnengebracht en dit haar leven weer compleet onderste boven gooit. De korte interactie die Sara met Dani uitwisselt en als Sara naar de verwondingen kijkt lijkt het veel verdacht op wat haar 15 jaar geleden ook is overkomen. Ze doet er alles aan om Dani’s leven te redden. Een hele beerput voor Sara gaat open en niet alles kan in het verleden blijven meer

Wat een geweldig boek is dit en Sara is echt mijn favoriete persoon in dit boek. Vond het erg fijn om meer te weten te komen over haar. Dit boek was erg fijn om te lezen en wat kan Karin schrijven zeg. Je krijgt door de manier van schrijven een band met de personages en dat vind ik erg mooi en fijn om te lezen. Het boek heeft aardig wat heftige gebeurtenissen die als vrouw zijnde soms moeilijk te handelen zijn!

Het boek geeft je van alles, spanning, mishandeling, verkrachting, kracht, doorzettingsvermogen, sterke personages, liefde en mysterie, het boek geeft dus voldoende om lekker geboeid te lezen!

Iedereen wil Sara helpen om de onderste steen naar boven te krijgen zodat de waarheid op tafel komt, wat is er met alle andere vrouwen gebeurd en wie zit er precies achter.

Ik had soms wel even moeite met de lengte van de hoofdstukken, doordat ze zo lang zijn heb ik het boek soms even moeten wegleggen zodat ik daarna weer verder kon lezen, gelukkig was dit nieuw heel storend en bleef je toch wel door lezen omdat je wilde weten hoe het af zou lopen!

De ontknoping aan het einde was schokkend en heeft mij echt doen huiveren. Alles bij elkaar was het een geweldig boek om te lezen en raad ik het echt aan.

De personages

Will trent, wat een geweldig persoon is dit, hij is een gedreven en toegewijde rechercheur. Hij is opgegroeid in een weeshuis waar hij regelmatig werd mishandeld. Hij heeft de kans gekregen om zijn keren en te leven zoals hij wil.  Ik vind hem in dit boek zo leuk, hij wil alles doen voor Sara.

Sara is een geweldige kinderarts en heeft veel empathie voor haar patiënten. De tragische gebeurtenissen die ze in het verleden heeft meegemaakt hebben haar gevormd zoals ze nu is. Een sterke vrouw die weet wat ze wil en die weet wat ze doet.

Wat een geweldige serie is dit , mocht er weer een deel komen, zou ik het zonder nadenken direct gaan lezen.

Meer recensies van thereadingcatmom