heerlijk tussendoor boek!

thereadingcatmom thereadingcatmom
25 mrt 2023

Ik kon nadat ik hof van vleugels en verwoesting uit had natuurlijk niet wachten om verder te lezen in het volgende deel hof van ijs en sterren! Een heerlijke novella van ongeveer 200 pagina’s! Even heerlijk na drie van die dikke boeken!

Deze novella is er om een soort brug te creëren tussen deel 3 en 4! Het boek is een heerlijk rustig verhaal die lekker verliep. Je kon goed lezen dat ze druk bezig zijn met de wederopbouw van hun stad, maar ook het hof! Er was meer ademruimte en rust.

Wat ik wel erg leuk vond dat je vanuit iedereen leest , zo lees je vanuit Feyre, Rhys, Mor, Cassian en Azriel. Natuurlijk kon je ook goed lezen wat er oorlog met alle personen heeft gedaan en hoe ze daar mee omgaan!

Het is leuk om de inner circle beter te leren kennen en dat je meer weet over hun gevoelens en behoeften

Het is een heerlijk boek om even tussendoor te lezen omdat het minder ‘zwaar’ is dan de vorige delen omdat er minder in gebeurd, wat zowel positief als negatief is!

Kortom ik heb weer heerlijk genoten van deze serie en kan niet wachten op het laatste deel!

Meer recensies van thereadingcatmom