Een typisch feelgood verhaal gecombineerd met een origineel thema!
Het verhaal
Bibi werkt als secataresse op een advocatenkantoor waar het een hectische bedoeling is. Daarnaast is ze druk met de verhuizing naar een appartementencomplex vol ouderen. De rust is ver te zoeken én als er plotseling ook nog een knappe man voor haar deur staat, zijn haar gedachten er helemaal niet meer bij.
Op het werk ziet ze dan ook een belangrijke mail over het hoofd waardoor haar droom om advocaat te worden op het spel staat én het leven van haar collega’s op het punt staat compleet te veranderen. Kan ze het advocatenkantoor redden zonder zichzelf te verliezen?
Is het een aanrader?
Het duurde eventjes voor ik in het verhaal zat. Het boek startte met een flashback en er gebeurde veel in de introductie. Toen ik er eenmaal in zat was het moeilijk om het boek weg te leggen. Een typisch feelgood verhaal gecombineerd met een origineel thema, namelijk het samenleven met ouderen in een appartementencomplex. Mooi om te lezen hoe Bibi een hechte band met de bewoners opbouwt, er kwam zelfs af en toe een traantje aan te pas.
En ook al was Valérie een grote stoorzender voor mij, het hoort natuurlijk wel bij een feelgood verhaal en is tevens het doel van haar personage. Humor, frustratie, liefde, verdriet: het zit allemaal in het verhaal verpakt! Ik heb van het boek genoten en kijk ernaar uit meer van Lindi Melse te lezen.
3,5 hartje!
Is het een aanrader?