‘Mismatch’ is een goed tussendeel met het oog op beslissende antwoorden in deel 3!

Het verhaal
Het lukt Nina nog altijd niet om haar zus Annet te machten met dé man van haar dromen. Toch gaat ze niet bij de pakken neer zitten en probeert ze op verschillende manieren Annets grote liefde te vinden. Zo plant ze dates, bezoeken ze een speeddate avond en als kers op de taart organiseert Nina een verjaardagsfeestje voor haar zus mét toevoeging van romantiek. Ondertussen laat Nina's vriend Steve steeds minder van zich horen en begint ze de nodige gevoelens voor haar buurman Leon te ontwikkelen. Weet Nina de juiste man voor haar zus te vinden en buurman Leon te weerstaan?

Is het een aanrader?
‘Mismatch’ is het tweede deel in de ‘Match’ serie. De cover sluit perfect aan bij deel 1 en de titel doet het verhaal eer aan. De verhaallijn gaat verder waar ‘Matchmaker’ eindigde. Hierdoor en door wederom een fijne, vlotte schrijfstijl zit je snel in het verhaal. Dit tussendoortje trakteert je op de nodige ongemakkelijke, humoristische gebeurtenissen rondom het liefdesleven van zowel zus Annet als dat van Nina zelf. Alhoewel enkele passages/scènes elkaar niet helemaal logisch opvolgen en ik bij de start van een nieuw hoofdstuk meermaals even moest schakelen, kun je enkele uurtjes genieten van een fijn feelgood verhaal. Grote ontwikkelingen hoef je niet te verwachten, maar ‘Mismatch’ is een goed tussendeel met het oog op beslissende antwoorden in deel 3. Ik vind het opnieuw knap hoe auteur Linda Babel richting het plot de nieuwsgierigheid enorm weet te vergroten en je de verleiding om verder te lezen niet kunt weerstaan. Ik ben benieuwd hoe het afloopt met het liefdesleven van Annet én Nina. Op naar ‘de perfecte match’!

3,5 hartje!

Meer recensies van wat Maaike leest