Ik ben klaar voor een tweede dessert, friandise én digestief! Jullie toch ook?
Een groot woord van dank aan uitgeverij Zomer & Keuning voor het recensie exemplaar!
Het verhaal
Vicky werkt hard als eventplanner,
al op jonge leeftijd startte ze haar eigen bedrijf maar steeds vaker
vraagt ze zich af of ze hier echt gelukkig van wordt.
Die ene droom blijft door haar hoofd spoken: een dansschool openen.
Ze besluit even afstand van haar werk te nemen om na te kunnen denken, hiervoor verblijft ze bij haar beste vriendin Marlou.
In de omgeving van ‘Oranjebloesem’ kan ze echt even tot rust komen. Wanneer ze in gesprek raakt met vaste gast Javi, merkt ze dat hij een prettige gesprekspartner is en dat ze zich tot hem aangetrokken voelt.. Samen hebben ze veel plezier, maar Javi lijkt ook iets te verbergen.
Kan er iets moois ontstaan of krijgt Vicky alleen maar meer kopzorgen?
Is het een aanrader?
‘s alsa als toetje’ is het derde, afsluitende deel in de ‘Bosrestaurant Oranjebloesem’ serie.
Het wordt een beetje saai maar ook dit verhaal over Vicky en Javi leest als een trein!
Twee hele andere hoofdpersonages waardoor de serie dynamisch blijft maar wel beiden onderdeel van de warme, hechte groep mensen rondom ‘Oranjebloesem’.
Vicky, de altijd vrolijke, spontane vrouw die langzaamaan leert te kiezen voor dat waar ze echt gelukkig van wordt.
De Cubaanse, hardwerkende, behulpzame Javi die een geheim met zich meedraagt en altijd zijn koffie koud laat worden.
Met deze twee in de hoofdrol ben je gegarandeerd van vermakelijke, humoristische, gevoelige, vurige én serieuze scènes! Een fijne mix waardoor je tijdens het lezen even alles los kunt laten en ontspannen…
Je kunt bij deze serie natuurlijk kiezen voor een van de drie gangen (delen). Maar…. Als heel menu, in de goede volgorde, is het pas écht een feestje waar je nog lang van na kunt genieten!
Ik hoop in de toekomst nogmaals terug te mogen keren naar deze heerlijke plek in het bos waar iedereen welkom is en collega’s, gasten en vrienden één familie worden.
Ja hoor Marieke, ik ben klaar voor een tweede dessert, friandise én digestief! Jullie toch ook?
- What if I fall? Oh but my darling, what if you fly? -
Het verhaal
Vicky werkt hard als eventplanner,
al op jonge leeftijd startte ze haar eigen bedrijf maar steeds vaker
vraagt ze zich af of ze hier echt gelukkig van wordt.
Die ene droom blijft door haar hoofd spoken: een dansschool openen.
Kan er iets moois ontstaan of krijgt Vicky alleen maar meer kopzorgen?
Is het een aanrader?
- What if I fall? Oh but my darling, what if you fly? -