Een gruwelijke tocht door de Mexicaanse jungle

wereldgenieter 11 juli 2025
Junglekoorts sleurt je mee door de immens gevaarlijke jungle, waar Anne’s droom een horribele nachtmerrie wordt.

Auteur
Over Noortje Brink valt niet veel te vinden. Het blijkt een pseudoniem voor een Nijmeegse schrijfster, die écht wel anoniem wil blijven. Ze heeft al heel wat (e)boeken op de teller.

Cover
Een heel herkenbare cover, waarbij je de achterkant (en dus anoniem - best wel grappig) van het vrouwelijk hoofdpersonage in trekkledij ziet.

Junglekoorts: het verhaal
Anne heeft een saai leven als portretfotograaf. Als haar beste en succesvolle vriend Anne meevraagt als assistent en natuurfotograaf voor een opdracht in de Mexicaanse jungle, twijfelt ze geen seconde. Haar droom wordt werkelijkheid om eindelijk échte foto’s te schieten. De louche helikopterpiloot maakt dat ze alleen moeten overleven in een vreselijke jungle met slangen, roofdieren, en veel meer hindernissen dan ooit gedacht.

Mijn gedacht
Noortje Brink heeft een vloeiende schrijfstijl, zodat je door het boeiende verhaal raast in een hels tempo. Brink weet precies hoe en wanneer ze de volgende plottwist inbrengt om je te verrassen. Puike personages. Een tof vakantieboek.

Books train your mind to imagination to think big. (Taylor Swift)

Meer recensies van wereldgenieter