Zalig leesvoer
Ik las Beestige dromen van Laura Weterings
Het zeer fantasierijke boek bevat verhalen / verhaaltjes die allerlei onderwerpen behandelen . Van dieren tot natuur die een eigen wil heeft .
Ze zijn mede voorzien van eigen illustraties .
Mijn leesbeleving
Ik heb erg genoten .
De verhalen laten je de dingen vanuit een geheel ander gezichtspunt bekijken .
Ze zijn grappig , ontroerend , liefdevol soms wat stout .
Ze zijn ook best leerzaam , je gaat wat meer op een andere manier naar de dingen kijken .
Ze spreken tot de verbeelding waardoor je geprikkeld word om meer na te denken over de dingen .
Een Gelukkig ongelukje vond ik heel grappig , daar ben ook een hondenmens dus kon me goed verplaatsen in het verhaal .
En Fluffy vond ik helemaal erg goed , ik kon me zo goed verplaatsen in het verhaal .
We hebben zelf momenteel een pup die ook zulke dingen doet .
Dus mijn oordeel is het boek is erg goed geslaagd
Het krijgt van mij 5 sterren
Ze zijn mede voorzien van eigen illustraties .
Mijn leesbeleving
Ik heb erg genoten .
De verhalen laten je de dingen vanuit een geheel ander gezichtspunt bekijken .
Ze zijn grappig , ontroerend , liefdevol soms wat stout .
We hebben zelf momenteel een pup die ook zulke dingen doet .
Dus mijn oordeel is het boek is erg goed geslaagd
Het krijgt van mij 5 sterren