Dodo’s deceptie
Ik las Dodo’s deceptie van Jeroen Dirk Rook
Je wordt als lezer meegenomen in het leven van Donald alias Dodo , hij is trots op zijn woonplaats Almere .
Zijn vader die de verantwoording voor de Floriade heeft , pleegt zelfmoord wat grote invloed op hem heeft .
Hij wil Almere op de wereldkaart zetten , hij heeft een plan waarbij zijn hobby van pas komt .
Mijn leeservaring
Het boek leest vlot , door het grote lettertype .
Het bevat tijdsprongen die je steeds meenemen verder door het verhaal .
Je ervaart Donald zijn problemen met pesters op zijn opleiding , zijn verliefdheid die niet mag zijn van zijn ouders .
Hij is heel kundig met zijn hobby , en dat wordt zijn struikelblok .
De personage Is goed uitgewerkt , je kruipt in zijn huid en ervaart zijn leven , zijn ‘ anders ‘ zijn .
Mijn leeservaring
Het boek leest vlot , door het grote lettertype .
Het bevat tijdsprongen die je steeds meenemen verder door het verhaal .
Hij is heel kundig met zijn hobby , en dat wordt zijn struikelblok .