Meeslepend verhaal
Ik las het ebook De prijs van geheimen van Norma de Jong ,en uitgeverij LetterDelta lezen via Karin Hazendonk-Metselaar .
Ineke Tavenier neemt een baan aan als inwonende verpleegster bij twee oudere mensen aan de Keizersgracht , niet wetende dat die beslissing haar leven drastisch zal veranderen .
De bewoners koesteren een geheim , kan ze daar mee omgaan ?
Mijn leeservaring
Het verhaal beschrijft het leven van de bewoners van het huis .
We worden meegenomen op een reis door de tijd , en maken kennis met de bewoners die een moeizaam leven hebben , vanwege problemen die nog steeds heel actueel zijn tegenwoordig .
Je gaat de hoofdpersonen liefhebben, en ervaart hun strijd met het leven en de problemen die ze het hoofd moeten bieden .
Ook wordt je meegenomen op een muzikale reis door het boek heen .
Ik heb intens genoten van dit prachtige verhaal .
Ieder hoofdstuk wordt vertelt vanuit een van de personages .
Lezende voort kruip je even in de huid van de personage die aan het woord is .
Steeds reis je een stukje mee door de tijd .
Je ervaart verdriet , liefde , onmacht, geluk , alle emoties die de personages ook doormaken .
Het verhaal heeft me diep geraakt , ik smacht nu naar nog meer verhalen van Norma .
Ik geef dit heerlijke verhaal 5 sterren
De bewoners koesteren een geheim , kan ze daar mee omgaan ?
Mijn leeservaring
Het verhaal beschrijft het leven van de bewoners van het huis .
Ook wordt je meegenomen op een muzikale reis door het boek heen .
Ik heb intens genoten van dit prachtige verhaal .
Ieder hoofdstuk wordt vertelt vanuit een van de personages .
Lezende voort kruip je even in de huid van de personage die aan het woord is .
Steeds reis je een stukje mee door de tijd .
Ik geef dit heerlijke verhaal 5 sterren