Pakkend verhaal
Ik las Forever Young van Kirsten de Coninck
Een dode jongen , zes tienermeisjes , volwassen vriendschappen die getest worden .
Maya reist naar Leuven om haar jeugdvrienden te ontmoeten , en wordt onwel , ze vraagt de omstanders of de jongen dood is .
Frieke die gescheiden is en volop in de verhuizing is vindt het dagboek van hun vroegere trektocht in de Morvan , waar Maya nu woont .
Maya belandt in het ziekenhuis en vecht tegen haar demonen . Om Maya’s spullen op te halen reizen ze naar de Morvan , wat hun dichter bij de oplossing van het raadsel van de dode jongen brengt .
De reis zorgt voor ontrafeling van oude geheimen die diep begraven liggen in de Morvan .
Mijn leeservaring
Het verhaal weet je vlot te pakken en heeft duidelijk een boodschap voor de lezer , Geniet van het leven !
We worden meegenomen door de herinneringen van de groep tieners via het dagboek wat ze hebben bijgehouden .
En we worden geconfronteerd met de gevolgen van diabetes en jong dementie .
Je ervaart de worsteling van Maya om het heden en verleden uit elkaar te houden .
De verhouding tussen de vriendinnen die hier en daar wringt , die tot de nodige spanningen leidt .
Kortom een aangrijpend boek wat je niet kunt wegleggen , met spannende momenten .
Ik heb genoten .
Ik geef het 5 sterren
Mijn leeservaring
En we worden geconfronteerd met de gevolgen van diabetes en jong dementie .
Ik heb genoten .
Ik geef het 5 sterren