Zoals we het zouden willen doen
Ik las Als alle gasten naar huis zijn van Gerrit Hoogstraaten .
Wat als je ouder wordt , en het niet meer ziet zitten , bang bent om dement te worden .
Zou het dan niet fijn zijn om een feest te geven en dan als de gasten weg zijn ……
Het boek behandelt de onderwerpen eenzaamheid en dementie .
Wat als je bijna 80 bent , en het gevoel hebt dat het leven wegglipt gelijk met je geheugen .
Zou het niet mooi zijn om het af te sluiten met een feest , en dan je ogen te kunnen sluiten .
Zeker als er een organisatie is die je daarmee kan helpen .
We leren Peter kennen die dit overkomt en krijgen inzicht in zijn leven , familie en zijn herinneringen .
Het moeilijke onderwerp zelfbeschikking word bespreekbaar gemaakt .
Het is een ontroerende roman over een moeilijk onderwerp , maar leest toch prettig weg .
Een boek wat je aan het denken zet .
Ik geef het 5 sterren
Het boek behandelt de onderwerpen eenzaamheid en dementie .
Zeker als er een organisatie is die je daarmee kan helpen .
Het moeilijke onderwerp zelfbeschikking word bespreekbaar gemaakt .
Een boek wat je aan het denken zet .
Ik geef het 5 sterren