Hartverwarmende fabels

Wijna Pronk 10 november 2025
Ik mocht me bevindingen over Het hert dat thuiskwam van Gerd Goris , een prachtige kinderboek geven .

Het is rijk geïllustreerd door de auteur zelf , die het niveau van het boek ten goede komen .
Het bevat 10 dierenfabel die je hart verwarmen en je doen glimlachen .

De levenslessen zijn op een speelse manier verwerkt in het verhaal .
Je kijkt lezende voort even door de ogen van het dier waar het over gaat , en ervaart hun emoties .

Het is echt een boek waar je als volwassenen met je kinderen en kleinkinderen erg van kan genieten .

Ik heb van ieder verhaal genoten , wat heb je weer een prachtige fabels weten neer te zetten Gerd !
Echt pareltjes !

De werkmier raakte me , vanwege het feit dat je wordt afgedankt omdat je oud bent .
Maar wat is dat prachtig opgelost.

De boomhut van dokter Uil is helemaal een verhaal in het teken van deze tijd omtrent vuurwerk .

Het boek is gesigneerd voor Willemijn van den Berg , die gaat het op school gebruiken voor haar klas .

Het boek krijgt van mij 5 sterren

Meer recensies van Wijna Pronk

Dé grote hit uit Frankrijk en de start van een serie met een duale tijdlijn. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.