Spannend tot het einde
Ik las De sage van Siliah , van Mirjam Boers
De sage van Siliah vertel het ontstaan van de Negen Verenigde Rijken .
Dorpen en hun bewoners vechten voor hun bestaan , stadhouders regeren met harde hand .
De ouders van Siliah Bertrand en haar gelijkgeboren broer worden ontvoerd .
Siliah weet een Otheaanse luitenant te overtuigen om haar mee te nemen als kleermaakster op reddingsmissie .
Samen met haar broer begint ze aan een reis die bepalend is voor de toekomst van het rijk .
Ze worden bijgestaan door de alom gevreesde zwaardvechter van Amarénia .
Mijn leeservaring
Wat een heerlijk verhaal !
Vanaf het begin stap je de wereld van Siliah in ,en werd ik meegesleurd het boek in .
Wat heb je het mooi en beeldend beschreven , lezende voort zie je het voor je ogen gebeuren als een film .
Naarmate het verhaal vordert ontwikkelen de personages zich steeds meer , je houdt van sommige en andere haat je .
De spanning wordt voelbaar en bouwt zich steeds meer op .
Aan het einde heb ik toch wel tranen laten vloeien , dat raakte me .
Nu wil ik snel verder met het vervolg , ik wil weten hoe het verder gaat .
Dank alvast Mirjam voor het prachtige eerste deel !
Ik geef het 5 sterren
De sage van Siliah vertel het ontstaan van de Negen Verenigde Rijken .
De ouders van Siliah Bertrand en haar gelijkgeboren broer worden ontvoerd .
Ze worden bijgestaan door de alom gevreesde zwaardvechter van Amarénia .
Mijn leeservaring
Wat een heerlijk verhaal !
De spanning wordt voelbaar en bouwt zich steeds meer op .
Aan het einde heb ik toch wel tranen laten vloeien , dat raakte me .
Nu wil ik snel verder met het vervolg , ik wil weten hoe het verder gaat .
Dank alvast Mirjam voor het prachtige eerste deel !
Ik geef het 5 sterren