Magische reis
Wat een bof , ik mocht het boek Op weg naar de gouden zon winnen van Mandy van Nobelen .
De cover is prachtig en past perfect bij de hele sfeer in het boek .
Als de hoogzwangere Raja haar kindje verliest komt haar leven in een stroomversnelling .
Haar relatie wordt beëindigd en ze raakt haar werk kwijt .
Ze is ten einde raad .
Haar moeder geeft haar een reis naar Egypte om alles te verwerken en tot zichzelf te komen .
Haar beeldje van de zonnegod Ra speelt een centrale rol in haar zoektocht naar haar heden , verleden en toekomst .
Het wordt een reis die haar leven zal veranderen .
Mijn leesbeleving
Het boek leest als een sneltrein , ik werdt meegezogen het verhaal in , en ervaarde alles via Raja .
Wat een reis , het was intens , rauw en emotioneel , magisch , spiritueel en prachtig .
Het is zo mooi , reeel en beeldend beschreven dat je er gewoon bij bent .
Wat heb je een prachtig verhaal neergepend , een echte aanrader .
Wat ben ik blij dat ik dit boek mocht winnen , dank voor deze magische spirituele ervaring .
Ik geef het 5 sterren
De cover is prachtig en past perfect bij de hele sfeer in het boek .
Haar relatie wordt beëindigd en ze raakt haar werk kwijt .
Ze is ten einde raad .
Het wordt een reis die haar leven zal veranderen .
Mijn leesbeleving
Het is zo mooi , reeel en beeldend beschreven dat je er gewoon bij bent .
Wat heb je een prachtig verhaal neergepend , een echte aanrader .
Ik geef het 5 sterren