Super spannend vervolg
Ik las het 2 e deel van Siliahs sage Hoeder van Mirjam Boers
We volgen Siliah die worstelt met haar gruwelen die haar zijn overkomen .
Fragilio is verslagen de dreiging vanuit Madari wordt reëler , haar gelijkgeboren broer is vermist .
Een eeuwenoude profetie is de aanleiding voor een zoektocht samen met zwaardvechter Arsya en commandant Rayen Tallis , naar het zwaard van de strijder .
Mijn leeservaring
Wat weer een meeslepend verhaal , ik zat meteen weer in het boek ,het liet me niet eerder gaan dan dat het uit was .
Ik voelde de spanning , de liefde , en het intense verdriet , en de strijd die Siliah voert met haar trauma .
Het is zeer realistisch beschreven waardoor je midden in de strijd vertoeft , je ziet het voor je .
De personages worden steeds echter naarmate het verhaal vordert .
Wauw , wat jammer dat het uit is .
Ik geef dit super spannende deel 5 sterren
We volgen Siliah die worstelt met haar gruwelen die haar zijn overkomen .
Mijn leeservaring
De personages worden steeds echter naarmate het verhaal vordert .
Wauw , wat jammer dat het uit is .
Ik geef dit super spannende deel 5 sterren