Realistisch verhaal
Fluwelen Vleugels van Nikki Peeters mocht ik lezen .
Aurelie zit in een moeilijke periode van haar leven alles zit tegen de school , haar verstandhouding met haar stiefmoeder .
Ze wordt geschorst van school , gaat naar een andere school , alwaar ze gepest wordt .
Ze sluit vriendschap met een groep jongeren en trekt daar mee op , hun hangplek is ' het konijnenkot ' .
Daar leert ze Tobias kennen en krijgt een relatie met hem , maar Tobias heeft 2 kanten , ze raakt verstrikt in zijn manipulatieve web en vervreemd van iedereen.
Mijn leeservaring
We worden als lezer meegenomen de wereld van Aurelie in en ervaren de problemen met familie , drank , drugs .
Het is realistisch beschreven zodat je direct betrokken raakt lezende voort .
Je ervaart het verdriet en de strijd van Aurelie om ergens bij te horen .
De familie verhoudingen ervaar je ook als eenzaam en harteloos .
De personages zijn zeer realistisch beschreven , en worden levend voor je .
Je mag ze of je haat ze .
Conclusie een realistisch boek wat actueel is , en je een inkijkje in de wereld van een jongere geeft .
Het krijgt 5 sterren
Mijn leeservaring
Het is realistisch beschreven zodat je direct betrokken raakt lezende voort .
Je ervaart het verdriet en de strijd van Aurelie om ergens bij te horen .
De familie verhoudingen ervaar je ook als eenzaam en harteloos .
De personages zijn zeer realistisch beschreven , en worden levend voor je .
Je mag ze of je haat ze .
Het krijgt 5 sterren