Spannend tot het einde
Ik heb Populierenlaan 8 gelezen van AnneVera
Het gaat over de Populierenlaan waar Marietje woont en ook haar buurman Jeremy , die overlast ondervindt van Marietje
Dan gaat de voor de Woningstichting Den Helder Sylvia aan het werk om alles uit te zoeken
Sylvia is rechercheur geweest dus dat komt goed van pas , ze komt zo in contact met Amanda van de WMO Den Helder
Samen ontdekken ze meer problemen waaronder een vermissingszaak Van Bianca en haar dochtertje Lucy
Wat ik er van vond
Ik heb het vrij vlot gelezen , het leest erg boeiend en er word goed uitgelegd hoe of alle instanties werken
Het verhaal pakt je en laat je niet meer los
De personages gaan leven voor je alsof je erbij bent
De spanning word heel goed opgebouwd en blijft aanwezig
Het is ook heel beeldend beschreven waardoor je het voor je ziet ( de tuinen bv of de woningen )
Kortom een heerlijke Thriller voor menig uurtje ontspanning
Van mij krijgt hij 5 welverdiende sterren