Meer dan 4,7 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Een verhaal met een ander einde dan je zou verwachten

Wilnanda Hardeman 18 september 2023 Auteur
Dit verhaal van Karin Peters neemt je mee in het verhaal van Jenny maar eigenlijk nog meer in het verhaal haar dochter Carmen. Een verhaal waar je helemaal in kruipt als lezer. Door de gebeurtenissen en de manier hoe het geschreven is wil je als lezer het achter elkaar doorlezen.Carmen heeft niet echt een hele goede band met haar halfzusje Titia. Sterker ze weet soms het leven van Titia echt zuur te maken.Het einde van dit verhaal is anders dan je zou verwachten bij dit genre boeken. Geen voorspelbaar einde dat maakt het lezen van dit boek zeker de moeite waard.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Wilnanda Hardeman

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.